Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović i njegov zamenik Teodor Teodorović, organizovali su danas prijem za Aleksandra Grnovića, atletskog šampiona u desetoboju, višestrukog prvaka naše zemlje u toj disciplini i sa nedavno održanog takmičenja u rumunskom Klužu i novog balkanskog šampiona. Sastanku su prisustovali i predsednik Skupštine opštine Bogatić Siniša Puzić i odbornik u Skupštini opštine Bogatić Ivana Tovilović.

Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović čestitao je Aleksandru Grnoviću na izvanrednim rezultatima koje je postigao u dosadašnjoj karijeri, pritom pohvalivši pokazano požrtvovanje i uložen trud u želji da dostojno predstavi svoju zemlju i svoju opštinu na sportskim takmičenjima.


„Današnji prijem dokaz je da uspesi koje ostvaruje naš Aleksandar Grnović zaslužuju mnogo više pažnje i mnogo više podrške. Ulaganje u sport i u našu omladinu je uvek dobra investicija, jer je to ulaganje u budućnost svih nas, a ujedno najbolja promocija zdravog načina života i istinskih vrednosti, kako pojedinca, tako i društva u celini. Bazični individualni sportovi zahtevaju ogromno odricanje i žrtvu, ali takođe i značajna finansijska sredstva kako bi se ostvarili vrhunski rezultati. Mi u lokalnoj samoupravi cenimo dostignuća uspešnih sportista, maksimalno ih podržavamo i zato smo odlučili da u narednom periodu iz našeg budžeta izdvajamo još više sredstava za stvaranje boljih uslova za njihove pripreme i učešće na budućim takmičenjima. Oni su najbolji uzor deci i mladima i ponos naše opštine i svih njenih građana. Od Aleksandra očekujemo da nastavi vredno trenirati i da nas obraduje kroz nove medalje i rekorde“, napisao je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović na svom zvaničnom fejsbuk profilu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *