Sezona radova u opštini Bogatić je u punom jeku. Uspešno se realizuje plan o smanjenju broja neasfaltiranih ulica i onih u kojima je potrebna rekonstrukcija. Asfaltiranje lokalnih puteva i ulica na području opštine nastavljeno je današnjim radovima u ulici Mačvanska u mesnoj zajednici Belotić gde je oštećeni kolovoz u ukupnoj dužini od 800 metara presvučen novim slojem asfalta.
Ovom prilikom odbornik u Skupštini opštine Bogatić Dragoslav Josipović istakao je da je mesna zajednica Belotić istorijski bogata i trenutno vrlo aktivna mesna zajednica sa ljudima prisutnim u svim sferama društva koji svome selu žele pomoći pozitivnom energijom, konstruktivnim idejama i konkretnim potezima tako da u lokalnoj zajednici i te kako ima kulturnog, umetničkog i sportskog života, kao i radova na poboljšanju seoske infrastrukture.
„Lokalna samouprava maksimalno podržava trenutno rukovodstvo mesne zajednice i želju svih nas meštana Belotića za stvaranjem preduslova za trajan ostanak i kvalitetan život u svojoj lokalnoj sredini. Različiti infrastrukturni radovi su svakako jedan od tih preduslova, a da se ozbiljno osluškuju i shvataju potrebe sugrađana, pokazujemo svojim svakodnevnim delima. Činjenica je da postoji mnogo problema i različitih potreba, ali verujem da ćemo pronaći odgovore za sve izazove koji se pojave pred nama jer je pravac puta kojim smo krenuli, počev od nivoa mesne zajednice, preko opštine do najviših državnih instanci ispravan i dokazano uspešan“, rekao je Josipović.
Po rečima nadležnih iz opštine Bogatić, svaki trenutak lepog i sunčanog vremena se koristi za nastavak radova na unapređenju i sanaciji lokalne putne mreže, pa u narednim danima sledi asfaltiranje puteva u mesnoj zajednici Uzveće.

Stanovnici ulice su sa oduševljenjem dočekali ovaj dan, zadovoljstvo na licima ljudima koji su više od tri decenije čekali ovaj momenat je bio neopisiv, a i nisu se štedeli da pokažu to oduševljenje…

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić / Bogatić Info)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

One thought on “Poznati Čvarkovac u Belotiću dobio nov asfalt”
  1. zašto nemožete da prevučete asfalt od belotica do dublja,toje katastrofa.rupa do rupe naj ljubaznije vas molimo gradjani svih okolnih sela.kad padne kiša oštećenja su velika na vozilima.hvala

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *