Zorica (38) iz Bogatića kojoj su oduzeta deca tvrdi za „Večernje novosti“ da nije bilo zanemarivanja i da su sve optužbe lažne i zlonamerne jer je komšiluk mrzi.

„Bila sam sa decom u kući i pila sam kafu. Devojčica je istrčala golišava pa se vratila. Svi znaju da ne trpi odeću na sebi i da skine sve što joj obučemo. Ja svoju decu volim najviše i boriću se za njih do kraja.“

Zorica ne krije da peva po kafanama, ali kaže da je to činila da bi prehranila decu, a socijalne radnike poziva da je posete i kada je sve na mestu i kada kuća blista, a ne samo da banu iznenada, kao što su to učinili.

„Drugi put kada su došli sve je blistalo. Evo pitajte ih neka vam kažu. Bilo je malo krša, ali to je prvi put u životu. Kod mene je uvek sve vrlo čisto“, izjavila je Zorica za „Večernje novosti“.

Podsetimo, pripadnici policije u Bogatiću podneli su krivičnu prijavu protiv Zorice D. (38), zbog sumnje da je zapuštala i zlostavljala sina i ćerku starosti 5,5 i 2,5 godina, koje možete pogledati OVDE.

Socijalni radnici odmah su reagovali izmeštanjem dece iz porodice i oni su upućeni kod hranitelja, što im je zamerila dr Jovana Stojković što možete videti OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *