Za radnike JKP „Bogatić“ uvek ima posla, a oni ga obavljaju na najbolji mogući način. Vredni radnici ovog preduzeća kose i seku šiblje i drugo rastinje pored opštinskih puteva.

JKP „Bogatić“ je u mogućnosti da izvršava više poslova koji su ranijih godina poveravani preduzećima sa strane, zahvaljujući investicijama u savremenu mehanizaciju uz subvencije iz opštinskog budžeta.

„Ove poslove je JKP „Bogatić“ poverila lokalna samouprava i program se uspešno realizuje. Do sada su završeni putni pravci Bogatić – Glušci, Klenje – Salaš Crnobarski, Bogatić – Dublje, Klenje – Dublje, Klenje – Očage i Belotić – Bogatić. Sutra će se raditi pravac od Dublja do Belotića“, izjavio je Vladan Popadić, direktor JKP „Bogatić“.

Radnici JKP „Bogatić“, pored traktora sa tarupom i ručno su sekli šiblje i drugo rastinje na pružnom prelazu Dublje na pruzi koja povezuje Šabac i Zvornik.

„Kada se završe poslovi kojima su u prioritetu obuhvaćeni opštinski putevi, nastaviće se na prioritetnim nekategorisanim putnim pravcima“, dodao je na kraju razgovora Vladan Popadić, direktor JKP „Bogatić“.

(Video prilog: JKP Bogatić / Bogatić Info)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *