Danas su Matija Milovanović i Nikola Tošić, pomoćnici predsednika Opštine, najboljim učenicima u opštini Bogatić uručili knjige i novčane nagrade. Diplomu „Vuk Karadžić“ je ponelo 38 učenika, sedam je proglašeno za učenike generacije, a za učešće na republičkim takmičenjima nagrađeno je pet učenika i pet nastavnika.

„Danas su moji najbliži saradnici uručili zahvalnice i nagrade najboljim učenicima sa teritorije naše opštine. Želeo bih da čestitam našoj dragoj deci na postignutim izvanrednim rezultatima u dosadašnjem školovanju. Oni su primer najvrednijeg što Bogatić ima i što može da pruži – mladi, talentovani i perspektivni ljudi koji predstavljaju pokretačku snagu i budućnost čitave naše zajednice.

Upućujem zahvalnost ponosnim roditeljima i profesorima, jer bez njihove svakodnevne podrške i kvalitetnog usmeravanja, bilo bi teško ovim mladim ljudima da ostvare ovakve rezultate. Na tome što su uspeli da im usade takav sistem vrednosti i na pruženoj bezrezervnoj ljubavi, od srca im čestitam.

Našim đacima poručujem da prate svoje snove i da nastave vredno i marljivo da rade na sebi, da uče i usavršavaju se, jer im znanje niko ne može oduzeti. Opština Bogatić će u skladu sa mogućnostima biti uz njih i nastaviti da ih podržava na njihovom daljem putu uspeha“, saopštio je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *