Predsednik opštine Bogatić gospodin Milan Damnjanović posetio je juče manifestaciju koja se održava u Avliji održivog razvoja u Bogatiću i podržao aktivnosti iz oblasti socijalnog preduzetništva kao i takav način rada, razmišljanja i organizovanja. 

„Imamo uspostavljenu izvanrednu saradnju sa humanitarnom organizacijom Caritas iz Šapca, kao i sa Regionalnom razvojnom agencijom Podrinja, Rađevine i Podgorine.

Podržavamo sve događaje i aktivnosti iz oblasti socijalnog preduzetništva, koji za cilj imaju da prepoznaju i pomognu u rešavanju određenih društvenih problema.

Upravo je jedan takav događaj organizovan u Avliji održivog razvoja u Bogatiću, gde smo bili u prilici da se uverimo kako jedna divna ideja bude praktično pretočena u lepu i pozitivnu manifestaciju i kako se na jedan kvalitetan način promoviše gastronomija, tradicija,lokalna kultura i običaji. 

Benefiti su očigledni i nama jedino preostaje da nastavimo pružati podršku ovakvom načinu rada, razmišljanja i organizovanja“, objavio je predsednik opštine Milan Damnjanović na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *