Fudbaleri Mačve zabeležili su prvi remi u tekućem prvenstvu na gostovanju u Krupnju. Po izuzetno teškom i raskvašenom terenu videli smo jednu izuzetno borbenu, požrtvovanu i dobru utakmicu dve ekipe koje su zabeležile po dva trijumfa u prva dva kola.

Mačva, iako oslabljena ne igranjem dva izuzetno važna igrača, Tripkovića i Avdića, odigrali su vrlo dobar meč, poveli na vreme golom Vukotića u 10 minutu, kontrolisali igru, stvorili još nekoliko dobrih šansi na meču, od toga dve stopostotne šanse Vukotića koje je uspeo da odbrani neverovatni golman domaćih Mićić. Prvu sredinom prvog poluvremena nakon odlične akcije naših fudbalera, Adamović je sa leve strane zavrnuo loptu na peterac, Vukotić šutirao sa pet metara pod prečku ali Mićić izuzetnom refleksnom reakcijom uspeo je da zakači loptu i spreči siguran pogodak. Drugu neverovatnu odbranu, golman domaćih je imao na nekih desetak minuta pre kraja utakmice kada je ponovo Vukotić na centaršut Adamovića šutirao ka golu domaćih, ovog puta glavom, svi na stadionu su videli loptu u golu ali je izvaredni Mićić odličnom paradom uspeo da izvadi loptu iz samog roglja gola i tako spreči radost Mačvinih fudbalera.

Domaći fudbaleri su pokazali veliku borbenost i želju, uspeli su da se vrate iz rezultatskog minusa, jeste da su imali i malo sreće kod postignutog gola kada je loš teren i voda na istom mnogo pomogla Stevanoviću da u 42 minutu poravna rezultat. Vrebali su svoje šanse iz prekida i kontranapada, bili non stop u igri, borili se maksimalno, kao i fudbaleri Mačve takođe i na kraju malo sreća i odlični golman Mićić doveli su do konačnih 1:1.

Možda fudbaleri Mačve, s obzirom na šanse, mogu da žale za sva tri boda ali ni ovaj rezultat nije loš jer ostati ne poražen na gostovanju u ovako izjednačenoj ligi svakako se mora smatrati dobrim rezultatom.

SRPSKA LIGA ZAPAD 3.kolo:
FK“Rađevac“ Krupanj – FK“Mačva 1929″ Bogatić. 1:1(1:1)
Strelci: Vukotić 10′(M), Stevanović 42′(R)
FK“Mačva 1929″: Mijić, Puzić, Marijanović, Isailović, Gligorić, Molerović, Obrovac(Popović), Adamović, Jerotić(Damnjanović), Blagojević(Isaković), Vukotić.

Sledeće kolo na gradski stadion u Bogatić stiže odlična ekipa Jedinstva iz Uba.

(Izvor: Facebook – FK Mačva Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *