Posle četiri dana boksa, turnir Olimpic Dreamer International je priveden kraju. U sarajevskom hotelu Hills takmičilo se 47 elitnih boksera i bokserki iz šest zemalja. Turnir je bio jedna od poslednjih provera za kvalifikacije za Olimpijske igre koje će se održati u Milanu u Italiji. Nakon turnira, LOC organizuje i trening kamp koji će se završiti 29. februara. „Turnir Olimpijskih sanjara“ organizovan je na visokom nivou. Naš Belotinac, Igor Rogić, pobedio je u tri borbe i osvojio zlato, takođe i pehar za najboljeg tehničara turinira, a zvanično je odboksovao sto mečeva u amaterskom boksu.
Najbolji bokser kod muškaraca je Sadam Magomedov iz Srbije, dok je isti trofej kod žena pripao Miroslavi Jedinakovoj iz Slovačke. Bokseri sa najboljim tehničkim veštinama su Igor Rogić i Kristina Nađ Varga iz Srbije, a najbolji timovi Srbija (muškarci) i Slovačka (žene).
„Na prvom turniru ove godine ostvarene tri pobede, osvojeno zlato i pehar za najboljeg tehničara turinira, i zvanično odboksovanih sto mečeva u amaterskom boksu. Da ih bude još mnogo. Slava Bogu.“, rekao je za naš portal, Igor Rogić.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *