Kako je Opštinski Odbor Srpske Napredne Stranke Bogatić saopštio, aktivisti ove stranke organizovali su još jednu humanitarnu akciju doniranja paketa sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za ličnu higijenu najugroženijem delu stanovništva naše Opštine.

Prenosimo saopštenje OO SNS Bogatić u celosti:

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić organizovao je još jednu u nizu humanitarnih akcija.

Od početka ove godine do danas, naši aktivisti su svaki dan na terenu obilazeći porodice koje žive u teškim životnim okolnostima, zatim, porodice sa malom decom, kao i starije sugrađane narušenog zdravlja, itd.

Danas je posećena porodica kojoj su donirani paketi sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za ličnu higijenu, kao i igračkama i školskim priborom, a koji su obezbeđeni iz ličnih prihoda funkcionera.

Trudimo se da pomoć pružimo svima onim kojima je ona zaista i potrebna, a entuzijazam i zadovoljstvo aktivista raste posle svake od pomenutih akcija, jer „sreća nije sreća ako se ne podeli sa drugima“. Nastavićemo sa ovakvim i sličnim aktivnostima i ubuduće, jer su nam solidarnost, podrška i odgovornost u ovim danima i najvažniji.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *