Opštinski Odbor Srpske napredne stranke Bogatić, poslao nam je saopštenje o svojim stranačkim aktivnostima. Ovog puta aktivisti OO SNS Bogatić su posetili jednu porodicu u Badovincima i donirali pakete sa osnovnim životnim namirnicama, slatkišima, garderobom, igračkama, školskim priborom i sredstvima za ličnu higijenu.

Prenosimo saopštenje OO SNS Bogatić u celosti:

Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić su dana 23.02.2021. godine organizovali novu humanitarnu akciju. Posetili su u Badovincima jednog malog dečaka koji živi sa svojom bakom i koji nažalost ima i zdravstvene probleme.

Tom prilikom donirani su paketi sa osnovnim životnim namirnicama, slatkišima, garderobom, igračkama, školskim priborom i sredstvima za ličnu higijenu. Sredstva za sprovođenje ove akcije su obezbeđena iz ličnih prihoda funkcionera našeg Opštinskog odbora.

Životne priče i sudbine su različite i nekad znaju biti izuzetno teške, ali se mnogo lakše prebrode uz reči ohrabrenja, simboličan znak pažnje, iskazanu podršku, solidarnost i ljubav.

Današnja akcija je naše aktiviste ispunila neizmernim zadovoljstvom, jer su bili u prilici videti i uživati u velikom, nevinom osmehu na licima mališana, a to je nešto što ostaje urezano u sećanje svakog od njih.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić u kontinuitetu sprovodi različite akcije humanitarnog karaktera i to će nastaviti raditi i ubuduće.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *