Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić su današnji lep i sunčan februarski dan proveli u društvu svojih prvih komšija. Na Info štandu ispred stranačkih prostorija u samom centru varošice naprednjaci Bogatića razgovarali su sa sugrađanima. Ostvarivanje direktnog i neposrednog kontakta, slušanje i rešavanje njihovih svakodnevnih problema je određeno kao prioritet u radu našeg Opštinskog odbora.
Tom prilikom deljen im je i poslednji broj “Informatora” i drugi promotivni materijal, uz poruku da u svakom trenutku mogu računati na Srpsku naprednu stranku.

Građani su iskoristili ovu priliku da daju sugestije i predloge na koji način da se unapredi život u našoj lokalnoj zajednici, dok su iznosili i lične probleme sa kojima se susreću. Ono što im je svima bilo zajedničko jeste pružena bezrezervna podrška svemu do sada urađenom, ali i iznetom budućem planu napretka i razvoja.
Pohvaljena je odgovorna državotvorna politika koju vodi predsednik Aleksandar Vučić jer je prevashodno okrenuta miru i stabilnosti, privrednom prosperitetu i sveopštem društvenom napretku. To građani osećaju, uvažavaju i svojim iskrenim poverenjem nagrađuju.

(OO SNS Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *