Crveni krst Bogatić organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi po planu akcija. Akcija će se održati u Sovljaku – Etno park.

Pozivaju se svi oni koji su do sada bili dobrovoljni davaoci krvi i svi oni koji žele to da postanu, da u nedelju 25.07.2021.godine u vremenu od 09:00-14:00 časova dođu i pokažu svoju humanost. Poštovani davaoci krvi, prikupljanje krvi se odvija prema planiranom rasporedu jer je krv stalno potrebna pacijentima.

Takođe, iz Crvenog krsta Bogatić saopštili su da će u avgustu mesecu biti održan jednodnevni izlet za dobrovoljne davaoce krvi u Banju Vrujci.

„Poštovani davaoci krvi,

CK Bogatić ove godine organizuje jednodnevni izlet za dobrovoljne davaoce krvi.Izlet će se organizovati u toku avgusta meseca, a odredište je Banja Vrujci. Po pravilniku, na izlet mogu ići davaoci koji su u zadnjih godinu dana dali ili pokušali da daju krv. Ako neko, iz nekog razloga nije davao krv u skorije vreme, može to uraditi na akciji u Sovljaku 25.07.2021 ili 02.08.2021 u Belotiću. Zainteresovani za izlet će se javiti svom sekretaru Mesnog odbora Crvenog krsta.“

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *