Prenosimo saopštenja Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić u celosti:

Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bogatiću i danas su se družili sa sugrađanima. Vođeni pozitivnom energijom, nadom i optimizmom, oni su razgovarali sa građanima kojima su delili promotivni materijal.
Iskoristili su ovu priliku i da im se zahvale na ukazanom poverenju i velikoj podršci koju su na prethodnim izborima pružili predsedniku Vučiću i parlamentarnoj listi Srpske napredne stranke.
Ubedljiva pobeda je dokaz da narod podržava predsednika Vučića u njegovim naporima u borbi za bolju budućnost svih građana Srbije.

U okviru svojih redovnih humanitarnih aktivnosti članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić posetili su u Glušcima teško bolesnu samohranu majku dvoje dece.
Ono što je zaista važno je da ljudi znaju da nisu sami i da će uvek postojati neko ko će im pomagati. Usmeravanje pažnje prema onima kojima je naša i svačija pomoć preko potrebna je jedini ispravni i mogući put, a to su, pre svega, bolesni, stariji i socijalno ugroženi sugrađani. Uvek je pravo vreme za organizovanje aktivnosti koje imaju za cilj da olakšaju bar malo nečiji život.
Kao i uvek do sada, stranački funkcioneri su dobrovoljnim prilozima pomogli u sprovođenju ove akcije nakon koje su srca naših aktivista bila ispunjena neizmernom toplinom.
Nastavljamo i u narednom periodu sa posetama, razgovorima i druženjima sa svojim prvim komšijama i susedima. Kao pojedinac ili deo šireg kolektiva, čini dobra dela i motiviši druge da čine dobra dela – ako svako od nas da svoj mali doprinos, živećemo u boljem i lepšem društvu.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *