Svečano otvaranje II Međunarodnog sajma poljoprivrede “Bogatić 2023“ održano je danas u hali Mačvanske srednje škole. Ova izuzetno respektabilna sajamska manifestacija u kojoj učestvuje veliki broj izlagača, kako iz naše zemlje, tako i iz regiona, privukao je veliki broj posetilaca.
Okupljenim gostima, delegacijama, izlagačima i prisutnim medijima na svečanom otvaranju prvi se obratio i sa ponosom pozdravio sve uvažene zvanice Teodor Teodorović, predsednik organizacionog odbora Sajma i zamenik predsednika opštine Bogatić.

Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra, je u ime Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, izrazio čast što je u prilici da svečano otvori II Međunarodni sajam poljoprivrede “Bogatić 2023“ kao jednu od najuglednijih manifestacija koja pokazuje, da uprkos svim izazovima i poteškoćama, i te kako postoji snaga i potencijal poljoprivrede u Republici Srbiji.

Tokom trajanja sajma biće održan i niz poslovnih i stručnih aktivosti, bilateralnih i multilateralnih sastanaka, predstavljeni novi proizvodi, razmenjena znanja i iskustva u oblasti agrara. Na jednom mestu poljoprivredni proizvođači imaće priliku da se upoznaju sa raznovrsnom opremom za farmere, plastenicima, zalivnim sistemima, protivgradnom opremom, stočnom hranom i semenima, kao i najsavremenijim traktorima i mehanizacijom.

(Izvor: Ž. J. / BOGATIĆ INFO)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *