Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović čestitao je svim pripadnicama lepšeg pola praznik 8. mart Međunarodni dan žena.

Prenosimo čestitku u celosti:

„Drage dame, srećan vam 8. mart – Međunarodni dan žena. Budite ponosne što ste žene, mudre, dostojanstvene i uspešne!

Želim vam da budete ostvarene kao ćerke, majke, bake, supruge, da budete zaposlene i ekonomski samostalne i da vam to niko ne ograničava, da u svemu imate podršku od nas – svojih sinova, muževa i kolega.

Zaslužujete pažnju, uvažavanje i nežnost svakog dana, a ne samo 8. marta. Vi ste temelj i nosilac svake porodice i pokretač svih pozitivnih promena u društvu. Hrabrošću, istrajnošću i pozitivnom energijom kojom zračite doprinosite sveopštem napretku i prosperitetu, a naša zemlja uz vas ide sigurnim korakom u bolju i lepšu budućnost.

Kao istinskim promoterima društvenih i porodičnih vrednosti, osnovni zadatak i obaveza institucija i čitavog sistema ostaje unapređenje vašeg ekonomskog i socijalnog položaja, njegovo osnaživanje i bolja zastupljenost i vidljivost. Jedan od mojih glavnih zadataka od prvog dana mandata predsednika opštine jeste da svim trudnicima, porodiljama i majkama uopšte omogućimo što bolje uslove za život i rad i pružimo im što veću podršku i takav koncept ćemo zadržati i ubuduće. Svakog dana moramo da pokažemo koliko cenimo sve što činite za nas, vaš trud, posvećenost i da vam uzvratimo na podjednako lep način.

Još jednom, izražavam duboku zahvalnost i poštovanje i upućujem najsrdačnije čestitke povodom 8. marta, a vašim porodicama želim puno zdravlja, sreće i uspeha.“

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *