Na imanju Avlija održivog razvoja u Bogatiću, organizovana je akcija imunizacije korisnika usluga „Caritas“ udruženja, kao i svih zaposlenih AstraZeneka i Sinofarm vakcinom. Vakcinalni punkt je obišao zamenik predsednika opštine Bogatić Teodor Teodorović u društvu sa direktorom Doma zdravlja Bogatić doktorom Aleksandrom Martinovićem i direktorom „Caritas Šabac“, gospodinom Miroljubom Nikolićem.

„Najveće bogatstvo opštine Bogatić su ljudi, sve se bazira na ljudima, nema ništa preče i važnije od težnje i želje da građani ostanu živi i zdravi. Ova današnja akcija je jedan od načina da ljude upoznamo sa značajem vakcinacije i edukujemo u tom pravcu da je masovna imunizacija stanovništva jedini način da se odnese konačna pobeda u borbi protiv korona virusa. Činom vakcinacije prvenstveno štitimo sebe, a zatim i ljude u svojoj okolini. Još jednom ću iskoristiti priliku da se zahvalim medicinskim radnicima koji sprovode postupak imunizacije i svima koji pomažu u svakodnevnom radu, kao i našem Domu zdravlja na odličnoj organizaciji čitavog procesa i naravno našoj državi na obezbeđenim vakcinama.

Sad smo u takvoj poziciji i mogućnosti da od nas sve zavisi, pa pozivam sve građane koji žele da prime vakcinu da to i učine na nekoliko vakcinalnih punktova na teritoriji opštine Bogatić. Lokalna samouprava će i ubuduće nastaviti sa organizovanjem i sprovođenjem ovakvih i sličnih akcija, jer se pokazalo da naši sugrađani odobravaju takvu vrstu aktivnosti, da imaju poverenja u nas, a to veliki odziv najbolje i dokazuje“, izjavio je zamenik predsednika opštine Bogatić Teodor Teodorović.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *