Opština Bogatić je omogućila svim građanima starijim od 65 godina da besplatno koriste autobuski prevoz na linijama prigradskog saobraćaja.

„Neophodno je samo da se prijave na autobuskoj stanici u Bogatiću i sa sobom ponesu očitanu ličnu kartu (ukoliko je čipovana) ili kopiju lične karte koja nije čipovana i ovaj dokument na uvid“, kažu u opštinskoj upravi.

U preduzeću „Mačva ekspres“, koje obavlja prigradski saobraćaj na području opštine Bogatić, navode da će na osnovu dokumenta koji se priloži biti izdata kartica koju prilikom korišćenja usluge besplatnog prevoza treba pokazati kondukteru uz važeću ličnu kartu.

Među najstarijim žiteljima u opštini Bogatić je veliko interesovanje za besplatan prevoz autobusima „Mačva ekspres“ i do sada je izdato oko 60 kartica.

Svi koje žele da koriste ovu uslugu treba da dođu na autobusku stanicu u Bogatiću sa potrebnim dokumentima i sačekaju da dobiju svoju karticu. Autobuska stanica radi od 6 do 20 časova.

„Usluga besplatnog prevoza je dostupna samo na registrovanim linijama prevoznika „Mačva ekspres“ na području opštine Bogatić“, napominju u opštinskoj upravi.

(Izvor: D.G./Mačvapress)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *