Prenosimo saopštenja Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić povodom organizovanja humanitarne akcije i info štanda ispred stranačkih prostorija u centru Bogatića.

„Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić su dana 26. avgusta 2021. godine organizovali novu humanitarnu akciju. Posetili su u Glogovcu jednu divnu porodicu i tom prilikom su im donirali pakete sa osnovnim životnim namirnicama, slatkišima, igračkama, školskim priborom i sredstvima za ličnu higijenu.
Sredstva za sprovođenje ove akcije su obezbeđena iz ličnih prihoda funkcionera našeg Opštinskog odbora.

Životne priče i sudbine su različite i nekad znaju biti izuzetno teške, ali se mnogo lakše prebrode uz reči ohrabrenja, simboličan znak pažnje, iskazanu podršku i solidarnost. Osnovni cilj i smisao radnih i humanitarnih akcija koje kontinuirano sprovodimo je da izmamimo osmehe na dečja lica, da njihovim roditeljima, bakama i dekama bar malo olakšamo svakodnevni život.

Nastavićemo i u narednom periodu sa organizovanjem ovakvih i sličnih akcija kod svih onih ljudi i na svim onim mestima gde se ukaže takva potreba.“

„Naprednjaci Bogatića svakodnevno dokazuju da direktna komunikacija i razgovor sa građanima nema alternativu.

Vredni aktivisti Srpske napredne stranke Opštinskog odbora Bogatić danas su bili na raspolaganju svojim komšijama na Info štandu ispred stranačkih prostorija. Okupljeni građani su nam u neposrednom razgovoru ukazivali na određene probleme s kojima se susreću, a izneli su i nove predloge i sugestije šta sve može da se unapredi u našoj lokalnoj zajednici, što je dokaz i potvrda da samo udruženim snagama možemo izgraditi lepši i sigurniji Bogatić za sve nas. Takođe, zainteresovanim sugrađanima delili smo najnoviji broj stranačkog Informatora, putem kojeg se mogu upoznati sa svim poslednjim aktivnostima predsednika Vučića, kao i naših gradskih i lokalnih odbora.

Nastavićemo da osluškujemo potrebe svojih sugrađana i da zajedno sa njima rešavamo probleme, jer se samo na taj način pokazuje na delu istinska briga o ljudima.“

(Izvor: OO SNS Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *