Stanovnici opštine Bogatić koji žele da prime vakcinu, a nisu se prethodno prijavili, mogu da se vakcinišu svakodnevno na slobodnom punktu za vakcinisanje u ambulanti u Dublju.

Povodom otvaranja slobodnog punkta za vakcinisanje u opštini Bogatić dobili smo i zvanično obaveštenje iz kabineta predsednika opštine Bogatić, Milana Damnjanovića. Obaveštenje prenosimo u celosti:

Poštovani sugrađani,
obaveštavamo vas da je juče počeo novi vid vakcinisanja građana. Pored prijavljivanja putem portala eUprave i kontakt-centra, sve lokalne samouprave su počele da organizuju slobodne punktove gde građani mogu da dođu bez prijave, pa je to slučaj i sa opštinom Bogatić.

Tokom jučerašnjeg dana 214 naših sugrađana je vakcinisano po prvi put, a revakcinisano je njih 20. Ovim putem pozivamo sve građane opštine Bogatić da se vakcinišu na punktovima u Klenju i Dublju, jer je to jedini mogući način da se sačuvaju ljudski životi, a efekti ovako odgovornog ponašanja će se videti veoma brzo.

Država je obezbedila dovoljan broj vakcina različitih proizvođača i sada je pravi trenutak da se kroz intenzivnu i masovnu vakcinaciju stanovništva zaustavi epidemija i tako postepeno vrati svakodnevnom uobičajenom načinu života.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *