U maloj sali Skupštine opštine Bogatić održana je 18. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić, prva u ovoj kalendarskoj godini.

Članovi Opštinskog veća razmatrali su ukupno 10 tačaka dnevnog reda, a sednicom je predsedavao predsednik Opštinskog veća Milan Damnjanović.

Članovi Opštinskog veća jednoglasno su utvrdili predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije „Vodoizvorište u Crnoj Bari” u opštini Bogatić, kao i predlog Rešenja o pribavljanju u javnu svojinu neposrednom pogodbom katastarskih parcela u K.O. Dublje, K.O. Glušci i K.O. Banovo Polje radi proširenja mesnog groblja u navedenim mesnim zajednicama.
Takođe, doneto je Rešenje o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi „Slava Ković“ Bogatić za 2022. godinu i Rešenje o postavljenju Opštinskog pravobranioca – na period od pet godina postavljena je Ivana Đuričić, diplomirani pravnik iz Bogatića.
Nekoliko tačaka dnevnog reda odnosilo se na Program poslovanja JKP „Bogatić“ Bogatić, pa su tako većnici utvrdili predlog Zaključka o davanju saglasnosti na program poslovanja preduzeća za 2022. godinu i predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Poseban program korišćenja sredstava subvencija iz budžeta opštine Bogatić za 2022. godinu.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.