U maloj sali Skupštine opštine Bogatić održana je 31. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća razmatrali su ukupno 13 tačaka dnevnog reda, a sednicom je predsedavao predsednik Opštinskog veća Milan Damnjanović.
Članovi Opštinskog veća jednoglasno su utvrdili predlog Odluke o drugoj izmeni i dopuni Odluke o određivanju vršilaca komunalnih delatnosti i načinu poveravanja obavljanja komunalnih delatnosti na teritoriji opštine Bogatić, kao i predlog Zaključka o usvajanju Elaborata o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta bez naknade sticaocu „Infofin“ d.o.o. Loznica – Investicija za izgradnju hotela sa otvorenim i zatvorenim bazenima i pratećim sadržajima.
Takođe, utvrđen je predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Program rada Kulturno-obrazovnog centra Bogatić za 2023. godinu sa projekcijom za 2024. godinu i predlog Zaključka o davanju prethodne saglasnosti za raspisivanje javnog konkursa za imenovanje direktora Kulturno-obrazovnog centra Bogatić.
Donet je Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u opštinskoj upravi, opštinskom pravobranilaštvu i posebnim organizacijama opštine Bogatić
Nekoliko tačaka dnevnog reda odnosilo se na program poslovanja JKP „Bogatić“ Bogatić.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *