Na današnjoj 33. sednici Opštinskog veća opštine Bogatić članovi Opštinskog veća razmatrali su ukupno 20 tačaka dnevnog reda. Sednicom je predsedavao zamenik predsednika Teodor Teodorović.
Najznačajnija tačka dnevnog reda bila je utvrđivanje predloga Odluke o budžetu opštine Bogatić za 2023.godinu.
Članovi Opštinskog veća jednoglasno su doneli Odluku i da se u budžetu opštine Bogatić za 2023.godinu predvide sredstva za finansiranje letovanja učenika osnovnog školskog uzrasta sa područja opštine za leto 2023. godine, kao i za kupovinu knjiga đacima prvacima za školsku 2023/2024. godinu.
Utvrđeni su predlozi Kadrovskog plana Opštinske uprave, Opštinskog pravobranilaštva, stručnih službi i Kabineta predsednika opštine Bogatić za 2023. godinu, Odluke o usvajanju izveštaja o realizaciji plana za ostvarivanje i unapređenje rodne ravnopravnosti u opštini Bogatić za 2022. godinu i Programa unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite stanovništva opštine Bogatić za 2023.godinu.
Donet je Pravilnik o Prvoj izmeni i dopuni Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi, Opštinskom pravobranilaštvu i Posebnim organizacijama opštine Bogatić, kao i Rešenje o dodeli godišnjih nagradnih studentskih stipendija za školsku 2022/2023. godinu.
Tri tačke dnevnog reda odnosile su se na program poslovanja JKP „Bogatić“ Bogatić.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *