Održana je 38. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić utvrđen je predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine Bogatić za 2022. godinu. Većnici su usvojili predlog Odluke o komunalnim delatnostima i predlog Zaključka o usvajanju Narativnog Izveštaja o radu Centra za socijalni rad „Bogatić“ u Bogatiću za 2022. godinu.
U nastavku sednice razmatrano je pet tačaka koje su se odnosile na rad i poslovanje Javnog komunalnog preduzeća „Bogatić“ Bogatić. U cilju tehničkog i mašinskog opremanja ovog preduzeća opština Bogatić će uložiti finansijska sredstva za kupovinu još jednog kamiona smećara i bagera za potrebe uređivanja i održavanja grobalja.
Usvojene su Prve izmene i dopune finansijskog plana Opštinske uprave opštine Bogatić za 2023. godinu i donet Zaključak o visini godišnje zakupnine, načinu sprovođenja postupka javnog nadmetanja i načinu oglašavanja za davanje u zakup građevinskog zemljišta, shodno Programu Opštinskog veća.
Na kraju sednice, doneta su Rešenja o godišnjem odmoru opštinskom pravobraniocu i načelniku Opštinske uprave opštine Bogatić.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *