Na današnjoj XX sednici Skupštine opštine Bogatić odbornici su razmatrali ukupno 13 tačaka dnevnog reda. Usvojene su odluke o uspostavljanju saradnje između grada Prokuplja i opštine Bogatić i o usvajanju druge izmene i dopune Odluke o određivanju vršilaca komunalnih delatnosti i načinu poveravanja obavljanja komunalnih delatnosti na teritoriji opštine Bogatić
Takođe, pred odbornicima se našao i predlog Zaključka o usvajanju elaborata o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta bez naknade sticaocu „Infofin“ d.o.o. Loznica – Investicija za izgradnju hotela sa otvorenim i zatvorenim bazenima i pratećim sadržajima i predlog Zaključka o davanju prethodne saglasnosti za raspisivanje javnog konkursa za imenovanje direktora Kulturno-obrazovnog centra Bogatić, kao i nekoliko tačaka koje su se odnosile na rad i funkcionisanje Javno komunalnog preduzeća „Bogatić“ Bogatić.
Odbornici su se na današnjoj sednici zahvalili na višegodišnjem radu i ostvarenim rezultatima direktoru Turističke organizacije opštine Bogatić Darku Mašiću koji je podneo ostavku na funkciju, a potom svoje poverenje ukazali i novoj direktorki ove organizacije, diplomiranom ekonomisti Mariji Martinović iz Bogatića.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *