Omladina Mačve je na žurci koja je organizovana u Caffe baru „Pećina“ u Mačvanskom Belotiću prikupila i uplatila 430.000,00 dinara za lečenje Dragana Savića Cvikija (28) iz Mačvanskog Metkovića.
„Drago mi je da je sve prošlo u redu i da smo uspeli u našoj nameri da ovom žurkom prikupimo novčana sredstva za pomoć našem drugaru Cvikiju, nadam se da će što pre ozdraviti. Zaista mi je bilo toplo oko srca kada sam video da u kutiji za donacije ima preko 200.000 dinara, hvala svim ljudima koji su došli i donirali, takođe ostatak novca je dobijen od prodaje pića i muzike. Zahvaljujem se porodici Rogić koja nam je ustupila „Pećinu“ za žurku, takođe „Katapult bendu“, svim drugarima koji su uzeli učešće u organizaciji i naravno svim ljudima koji su došli i podržali ovu našu humanu akciju. Nećemo stati, u narednom periodu trudićemo se da organizujemo još humanitarnih akcija kako bi pomogli Cvikiju da ozdravi“, rekao nam je Toma iz Belotića, jedan od organizatora humanitarne akcije.
Cela Mačva se ujedinila u humanoj misiji da se prikupi dovoljno novca za lečenje Dragana Savića iz Mačvanskog Metkovića. Za lečenje tumora na mozgu ovom mladiću je nedeljno potrebno 160.000 dinara koliko njegova porodica ne može da obezbedi.
Prilozi za lečenje Dragana Savića se mogu uplatiti i na njegov račun 205-9001031409640-75.

(Izvor: Ž. J. / Bogatić Info)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *