Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić najoštrije osuđuje nasilne i nezakonite proteste i blokade puteva koje organizuju i sprovode oni koji su već navikli da izazivaju haos i da svojim ponašanjem uzurpiraju prava i slobode građana naše zemlje.

Politička pozadina ovih nedemokratskih postupaka je više nego jasna. Međutim, kao i mnogo puta do sada, prevarili su se u proceni bezrezervne podrške koju većinska Srbija pruža Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću.
Promovisanje nasilja od strane organizatora i učesnika ovih okupljanja kao nuđenje alternative kvalitetnom političkom programu i očiglednim i vidljivim rezultatima Srpske napredne stranke je jasan pokazatelj nemoći, ali i zlobe tih ljudi.
Oni su napravili takav izbor kao i put kojim su krenuli, a najbolju ocenu takvog pristupa daće birači na sledećim izborima.

Naša poruka je više nego jasna: uvereni smo u najubedljiviju pobedu Srpske napredne stranke do sada, jer smo sigurni da će građani svoje poverenje pre dati onima koji Srbiju dokazano vode u lepšu i prosperitetniju budućnost, nego onima koji biraju ovakav primitivan način političke borbe.

(Izvor: OO SNS Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *