Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić nastavljaju akcije održavanja stranačkih štandova i druženja sa građanima. Takođe, aktivisti OO SNS Bogatić organizovali su akciju posete jednoj porodici u Glušcima. Tom prilikom donirani su paketi sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za ličnu higijenu koji su obezbeđeni iz ličnih prihoda stranačkih funkcionera.

Prenosimo saopštenja OO SNS Bogatić u celosti:

Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić nastavljaju akcije održavanja stranačkih štandova i druženja sa građanima. Ovaj vid stranačkog aktivizma za svoju osnovnu svrhu ima mogućnost ostvarivanja neposredne komunikacije između naše političke organizacije i zainteresovanih građana.
Naši aktivisti, kojima se na ovim događajima često pridruže i stranački funkcioneri imaju priliku da se u direktnom razgovoru upoznaju sa svakodnevnim problemima koji tište običnog čoveka, ali i načinom na koji isti posmatra našu društveno-političku svakodnevnicu, kako na lokalnom, tako i na nacionalnom nivou.
Dobronamerne sugestije, konstruktivni predlozi, razmena mišljenja i iskustava, ali i upućena poneka kritika su najveći benefiti koji se ostvare posle svakog održanog Info štanda. Gotovo plebiscitarna podrška oko pravca i intenziteta razvoja naše zemlje, ali i izraženo zadovoljstvo načinom i rezultatima rada lokalne samouprave na čelu sa Srpskom naprednom strankom nam ulivaju dodatnu snagu i pozitivnu energiju da predstojeće izbore i izlazak birača na birališta dočekamo prepuni optimizma, ohrabreni njihovim bezrezervnim poverenjem.

U želji da oraspolože i ulepšaju predstojeći vikend svojim sugrađanima, aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić organizovali su akciju posete jednoj divnoj porodici u Glušcima. Tom prilikom donirani su paketi sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za ličnu higijenu koji su obezbeđeni iz ličnih prihoda stranačkih funkcionera.
Sagledavanje svakodnevnih potreba građana, razgovor o problemima sa kojima se susreću i njihovo rešavanje je bila, jeste i biće pokretačka snaga i ideja vodilja u radu Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bogatiću.
Malim znacima pažnje i simboličnim gestovima želimo da svima onima kojima je pomoć preko potrebna pokažemo da smo im uvek na raspolaganju i da mogu računati na našu podršku, jer briga o ljudima je naš najveći prioritet. Naprednjaci Bogatića će nastaviti sa organizovanjem i sprovođenjem akcija humanitarnog karaktera tokom cele 2022. godine.

(Izvor: OO SNS Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *