Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić organizovao je novu humanitarnu akciju sa ciljem pružanja pomoći socijalno ugroženim porodicama. Takođe, organizovan je i Info štand ispred stranačkih prostorija OO SNS Bogatić.

Prenosimo saopštenja OO SNS Bogatić u celosti:

„Članovi Saveta za nacionalne manjine Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić, organizovali su novu humanitarnu akciju, sa ciljem pružanja pomoći socijalno ugroženim porodicama.
Aktivisti su posetili porodice koje žive u teškim životnim uslovima i kojima je svaki vid pomoći neophodan. Tom prilikom podeljeno je 25 paketa školskog pribora za 25 dece iz najugroženijih porodica. Akcija je sprovedena u Bogatiću, Klenju, Crnobarskom Salašu i u Banovom Polju. Kupovinu školskog pribora su omogućili članovi povereništva Opštinskog odbora Bogatić, svojim dobrovoljnim prilozima.
Potreba za ukazivanjem na svakodnevne različite probleme sugrađana, njihovo uspešno rešavanje, ali i pružanje pažnje i podrške svima onima kojima je zaista i neophodna su zacrtani pravci rada i razmišljanja OO SNS Bogatić.
Ovo je bila samo još jedna u nizu humanitarnih akcija koju smo sproveli i sa ovom praksom ćemo nastaviti i u narednom periodu.“

„Naprednjaci Bogatića i danas su bili u društvu svojih sugrađana. Na Info štandu ispred stranačkih prostorija u centru varošice oni su razgovarali sa prvim komšijama o problemima sa kojima se susreću i načinima njihovog rešavanja. Takođe, građanima je deljen poslednji broj „SNS Informatora“ kako bi se mogli upoznati sa najnovijim aktuelnostima iz zemlje, kao i drugi promotivni materijal.
Sa građanima su pored aktivista bili i stranački funkcioneri koji su posetili štand i razgovarali sa njima o budućim planovima i načinima kako da dodatno poboljšaju kvalitet života u našoj lokalnoj zajednici.
Svojim komšijama su poručili da Srpska napredna stranka uvek ispunjava data obećanja i da u svakom trenutku mogu računati na njenu pomoć.“

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *