„Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić nastavlja sa organizovanjem i sprovođenjem humanitarnih akcija.
Naše humane i plemenite aktivistkinje su dana 09. jula 2021. godine donirale pakete sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za ličnu higijenu sugrađaninu, samohranom roditelju koji živi u Badovincima.
Akcija je realizovana sredstvima koja su obezbeđena iz ličnih priloga funkcionera.
S obzirom na prirodu i značaj koje imaju ovakve vrste akcija, OO SNS Bogatić planira da nastavi sa pružanjem pomoći i ukazivanjem pažnje svim sugrađanima kojima to bude bilo potrebno“, saopštili su iz OO SNS Bogatić.

„U samom centru Bogatića organizovan je Info štand Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na kome su funkcioneri, aktivisti i članovi delili najnoviji broj SNS Informatora i u neposrednom kontaktu sa sugrađanima promovisali politiku i program svoje stranke.
Lepo i sunčano jutro iskoristili su da svoje komšije i prijatelje upoznaju sa jasnim i konkretnim ciljevima i da im dodatne približe dalje planove za budućnost Srbije, a samim tim i Bogatića.
Poverenje građana stiče se iskrenim i direktnim odnosom, marljivim radom i održavanjem obećanja, što Srpska napredna stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić i čine.
Uz takav pristup i vidljive rezultate rada, naši sugrađani su uvereni da smo na ispravnom putu napretka i prosperiteta“, saopštili su iz OO SNS Bogatić.

(Izvor:Facebook/OOSNSBogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *