„I danas smo se družili sa građanima Bogatića na dobro poznatoj lokaciji ispred stranačkih prostorija, u samom centru naše divne varošice.

Osim brojnih akcija koje redovno organizujemo na teritoriji naše opštine, posebnu pažnju ukazujemo sugrađanima na info štandovima. To je prilika da saslušamo njihove probleme i opravdane zahteve, prihvatimo dobronamerne sugestije i konstruktivne predloge, ali i da zatražimo njihovu podršku za sve ono što radi Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bogatiću.

Možda kao pojedinci nemamo mnogo, ali zato imamo jedni druge, a sve nas zajedno ujedinjuje želja da Bogatić postane još lepše i uređenije mesto za život. Zato smo iskoristili lep i sunčan dan i družili se sa našim sugrađanima, a pohvale koje su nam uputili samo nam daju elan za novi, još snažniji i marljiviji rad.

Trend održavanja Info štandova, na kome se međusobno družimo, delimo promo materijal i razgovaramo o kreiranju i obezbeđivanju prosperitetnije budućnosti nastavićemo i u narednom periodu“, saopštili su iz Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić.

(Izvor: OO SNS BOGATIĆ)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *