Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić, juče 15.04.2021. godine, održali su Info štand ispred stranačkih prostorija na kome su delili najnoviji broj SNS Informatora i promotivni materijal.

„I ovog četvrtka, aktivisti su u direktnom kontaktu sa građanima imali priliku da prezentuju naše dosadašnje aktivnosti, kao i planove i projekte za budući period, ali i da saslušaju svaki predlog, sugestiju, pa i dobronamernu kritiku.

Sugrađani su pokazali veliku zainteresovanost za sve što radi Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić, kao i Opštinski odbor Bogatić.

Pohvaljuju organizovanje i sprovođenje akcija radnog, edukativnog i humanitarnog karaktera koje redovno preduzimamo, kao i zalaganje i postignute rezultate naše političke organizacije u organima lokalne vlasti.

Takođe, ističu zadovoljstvo načinom na koji protiče proces masovne imunizacije stanovništva koji je pokazao visok nivo lične odgovornosti svakog pojedinca, kao i posvećenost Republike Srbije u rešavanju kompleksnih pitanja poput nabavki dovoljnog broja vakcina različitih proizvođača protiv koronavirusa.

Aktivisti OO SNS Bogatić će i sledećeg četvrtka održati Info štand i družiti se sa svojim komšijama.

Ovom prilikom pozivamo sve sugrađane da kroz direktnu interakciju produbimo međusobne odnose i zajednički pronađemo rešenja za tekuće probleme u našoj lokalnoj zajednici“, navodi se u saopštenju OO SNS Bogatić.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *