Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Bogatiću danas je obeležio krsnu slavu Srpske radikalne stranke Sveta tri Jerarha.
Nakon lomljenja slavskog kolača, okupljenim članovima i gostima se obratio potpredsednik Šabačkog okružnog odbora stranke Aleksandar Vešić koji je istakao je važnost jedinstva u teškom periodu kroz koji stranka danas prolazi i rekao:
„Dame i gospodo, velika mi je čast što imam priliku da Vam se obratim. Punih sedamnaest godina sam deo Srpske radikalne stranke i u tom periodu smo preživeli uspone i padove. Naš opštinski odbor je jedan od najmlađih odbora u Srbiji i od početka februara smo deo lokalne vlasti u opštini Bogatić. Koristim ovu priliku da se zahvalim svim građanima koji su nam dali podršku na prethodnim izborima. Međutim, naša stranka se na nivou Srbije poslednjih godina suočava sa brojnim problemima koje postepeno rešavamo. Podsećam Vas da i dalje ostajemo pri svim stavovima i verovatno smo jedina politička stranka koja nije menjala svoju politiku i zato smatram da će nas upornost dovesti tamo gde
zaslužujemo, da opet budemo nezaobilazni politički faktor i stranka koja će sačuvati nacionalno jedinstvo.“

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *