Pokret Živim za Srbiju – dr Jovana Stojković izneli su danas teške optužbe na rad Centra za socijalni rad u Bogatiću. Bogatić info samo prenosi izjavu dr Jovane Stojković sa njihovog fejsbuk profila.


Dr Jovana Stojković iz Pokreta „Živim za Srbiju“, se čula sa jednim ocem iz Bogatića koji joj je rekao da mu je Centar za Socijalni rad pre petnaest dana oteo dvoje dece, devojčicu od dve i po godine, i dečaka od pet i po godina, dok je on bio na privremenom radu u Nemačkoj.


Inače porodica ima četvoro dece i sve se dešavalo kada je otac bio na privremenom radu u Nemačkoj.


Kako je ispričao otac, oduzeto im je dvoje najmlađe dece od Centra za socijalni rad i to bez papira, rekao je da su došli po prijavi komšije koji je rekao da je malo dete od dve i po godine izašlo samo na ulicu.


Po rečima oca tog dana su kod njih došli Olivera Petrović sa još jednom koleginicom iz Centra za socijalni rad Bogatić sa ekipom iz Doma zdravlja uzeli su decu i ženu i odveli ih u Dom zdravlja u Bogatiću gde su ih testirali na korona virus i potom odveli u hraniteljsku porodicu sa izgovorom da je to samo privremeno, da bi potom udaljili majku od dece.

Kako kaže dr Jovana Stojković roditelji su očajni i ne mogu bez svoje dece, pa su joj se obratili za pomoć, dr Jovana Stojković tvrdi u videu da su roditelji išli kod Olivere Petrović u Centar za socijalni rad koja im je rekla da neće moći videti decu i ako budu dosadni da će biti tuženi za uznemiravanje.


Dr Jovana Stojković kaže da će ovu stvar isterati do kraja i da je već bilo problema u ovom centru, jer se navodno jedan čovek obesio u Klenju zbog Centra za socijalni rad koji mu je oduzeo dete. 

Ceo video prilog sa njihove fejsbuk stranice možete pogledati OVDE Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *