Opština Bogatić se nalazi na spisku gde će na proleće biti podeljene besplatne sadnice „Belog Jasena“, a organizatori akcije “Posadi Svoj Hlad” podsećaju zainteresovane građane da pripreme lokaciju za sadnju sadnice koju će moći da preuzmu besplatno.

Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju kao i vezica za ime i datum sadnje, za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli.

Ova akcija predstavlja lepu priliku za porodice, imajući u vidu da će i deca moći da učestvuju u lepim događajima i posaditi “svoje drvo” koje će rasti zajedno sa njima, a ujedno time negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija “Posadi Svoj Hlad” nije samo sadnja Belog Jasena, nego priprema, logistika, organizacija, distribucija sadnica do svih opština i partnerskih ekoloških organizacija preko kojih se vrši podela. Takođe podrazumeva mnogo truda i rada u korist svih građana koji žele da učestvuju u borbi za zdraviju sredinu u kojoj sutra želimo da žive naša deca.

Akcija predstavlja pravu priliku i za sve društveno odgovorne kompanije koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji u 2021. godini i bez čije podrške je ne bi bilo moguće realizovati.

Podela sadnica planira je u martu. Svi zainteresovani građani akciju mogu da prate ovde i preko društvenih mreža i tako na vreme budu informisani o datumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i srećniji život svih građana opštine Bogatić.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *