Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović čestitao je sugrađanima Novu godinu i božićne praznike, sa željom da nastupajuća 2022. godina svima donese dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i mnogo uspeha na svim poljima.

„Poštovani građani,
Želim vam srećnu i uspešnu nastupajuću 2022. godinu. Uz dobro zdravlje kao osnov svega, neka vam Nova godina i predstojeći veliki hrišćanski praznik Božić donesu ostvarenje svih vaših želja i planova, ljubav, slogu i radost sa najbližima.
Iza sebe ostavljamo godinu prepunu izazova i ostvarenih značajnih rezultata, a u Novu godinu ulazimo sa opravdanom nadom da će biti bolja od godine koju ispraćamo. Ako nas je ova godina nečemu naučila, to je da zavisimo jedni od drugih i da moramo da se oslanjamo jedni na druge. Naučila nas je da kada smo složni i solidarni možemo da prevaziđemo sve nedaće i da napredujemo u gotovo svim segmentima života.
U 2022. godini nastavićemo vredno i posvećeno da radimo, a uveren sam da vreme koje dolazi donosi novu pozitivnu energiju i mogućnosti, koje ćemo iskoristiti za dalji napredak i razvoj našeg mesta i poboljšanje uslova za život svakog čoveka u našoj opštini. U to ime čestitam vam Novu godinu i božićne praznike i želim lepši, ispunjeniji i prosperitetniji život u budućnosti.
Srećna Vam Nova 2022. godina!“

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *