Povodom 8. marta Međunarodnog dana žena predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović je uputio čestitku sugrađankama, pripadnicama nežnijeg pola. Čestitku prenosimo u celosti:

„Dragim sugrađankama, pripadnicama nežnijeg pola, čestitam praznik, 8. mart – Međunarodni dan žena. Ovaj dan svake godine predstavlja povod da zastanemo, pogledamo oko sebe i shvatimo koliko toga vam zapravo dugujemo.
Želim da vam se zahvalim na svemu i da vas podsetim na neprocenjivu važnost vašeg delovanja kako u sferi društvenog i političkog života, tako i u segmentu očuvanja porodice i tradicije srpskog naroda. Vi ste pokretač velikih ideja i inspiracija za mnoga dostignuća. Nastavite da budete snažne, uspešne, hrabre i odlučne u svemu što radite i neka vam se svi snovi i nade ostvare.
Najmanje što možemo da uradimo za vas jeste da pokažemo koliko cenimo sve što činite za nas i da vam uzvratimo sa ljubavlju i pažnjom tokom svakog dana u godini.
Još jednom, izražavam duboku zahvalnost i poštovanje i upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom 8. marta, a vašim porodicama želim puno zdravlja, sreće i uspeha.“

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.