Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović danas je imao radni sastanak sa izvršnim direktorom za tehniku Telekoma Srbije. Tom prilikom dogovoreno je da se pojača mreža na teritoriji čitave opštine, što bi između  ostalog podrazumevalo instalaciju predajnika tamo gde postoje potrebe, pojačavanje signala, izgradnja optičke mreže kao i instalacija 4G predajnika u samom centru Bogatića i slobodne WI-FI zone.

Prenosimo izjavu predsednika opštine Bogatić Milana Damnjanovića u celosti:

„Danas sam imao radni sastanak sa izvršnim direktorom za tehniku Telekoma Srbije, na kome smo produbili dosadašnju saradnju na sveopšte zadovoljstvo. Između ostalog, dogovoreno je da se pojača mreža na teritoriji čitave opštine, što bi između  ostalog podrazumevalo instalaciju predajnika tamo gde postoje potrebe, pojačavanje signala, izgradnja optičke mreže kao i instalacija 4G predajnika u samom centru Bogatića i slobodne WI-FI zone.

Kako bi imali što jasniju sliku o stanju signala i kvalitetu mreže na teritoriji naše opštine, ovom prilikom molim sve sugrađane da u okviru svojih mesnih zajednica prijave eventualne probleme sa kvalitetom signala i pokrivenosti istim.

Posebno me raduje činjenica da su naši prijatelji iz Telekoma Srbija izrazili spremnost na svaki vid podrške u našim nastojanjima da privučemo investitore jer je kvalitetna telekomunikaciona infrastruktura jedan od najvažnijih preduslova za uspešno poslovanje u današnjem modernom svetu.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *