Predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović zajedno sa direktorkom PU „Slava Ković“ Lidijom Simeunović obišao je radove na adaptaciji prostora za pripremni predškolski program kao i poludnevni boravak u OŠ „Nikola Tesla“ u Dublju.
Deo nekadašnje trpezarije je rekonstruisan u funkcionalan prostor za potrebe PU „Slava Ković“ u kojem će pripremni predškolski program pohađati 20 budućih đaka prvaka, a isto toliko mališana uzrasta od 2,5 do 5 godina ovde će se upisati u poludnevni boravak.
„Izrazio bih ogromno zadovoljstvo što smo u Dublju obezbedili kvalitan prostor i dobre uslove za naše najmlađe školarce. Nakon instalacije opreme i nameštaja u ovom selu imaćemo prostor za mališane po najvišim standardima. Za ove radove iz budžeta opštine Bogatić izdvojeno je 2,3 miliona dinara. Pored ovih radova izdvojeno je i 1,6 miliona dinara za rekonstrukciju sanitarnog čvora u OŠ „Nikola Tesla“ i adaptaciju dela bivše trpezarije u funkcionalni prostor za nastavu fizičke kulture koji će biti opremljen nastavnim sredstvima“, rekao je Milan Damnjanović, predsednik opštine Bogatić.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *