Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović sa svojim saradnicima zamenikom predsednika opštine Teodorom Teodorovićem i predsednikom Skupštine opštine Bogatić Sinišom Puzićem, kao i odborninicom iz Glušaca u Skupštini opštine Bogatić Draganom Vitorović obišli su danas završne radove na izgradnji trotora u Glušcima u dužini od 1.800 metara.

Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović je izjavio:

„Obišao sam danas završne radove na izgradnji trotoara u Mesnoj zajednici Glušci, u ulici Miće Perišića. Meštani ovog mesta su dobili trotoar u ukupnoj dužini od 1.800 metara koji će im nesumnjivo značiti i umnogome olakšati njihov svakodnevni život. 

Podizanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju nema alternativu, a ovo je put koji smo izabrali i s kojim želimo da sačuvamo našu decu, ali i najstarije sugrađane, kao najugroženije kategorije stanovništva.

Zahvaljujući lepom vremenu za ovo doba godine, koje protiče bez padavina i izrazito hladnih dana, kao i vrednim radnicima iz firme Stobeks iz Loznice koji su bili angažovani na ovom poslu, uspeli smo da u ovoj kalendarskoj godini privedemo kraju ovu investiciju. 

Nastavljamo sa radovima u ulici Sveto polje u Mesnoj zajednici Bogatić koja će takođe dobiti novi trotoar u ukupnoj dužini od 2.400 metara. 

Obilasku radova su prisustvovali i moji najbliži saradnici, Teodor Teodorović i Siniša Puzić, kao i odbornik iz Glušaca u Skupštini opštine Bogatić Dragana Vitorović.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *