Danas je na punktu u Klenju, vakcinu kineskog proizvođača „Sinofarm“ primio predsednik Skupštine opštine Bogatić Siniša Puzić. On je pozvao sve građane opštine Bogatić da se prijave za vakcinaciju, jer se pojavom vakcina polako, ali sigurno približavamo pobedi i konačnom uspehu u borbi sa korona virusom.
 
„Bez mnogo razmišljanja sam se odlučio za ovaj korak jer iskreno verujem da se u masovnoj imunizaciji stanovništva nalazi „ključ pobede“ nad korona virusom. 
 
Želim da iskoristim ovu priliku da se  zahvalim svim medicinskim radnicima koji se skoro godinu dana nalaze na prvoj liniji odbrane u ovoj dugoj i teškoj borbi protiv opasnog neprijatelja. Njihov profesionalni pristup, posvećenost i ljubaznost su do sada spasili veliki broj ljudskih života i oni nesumnjivo predstavljaju istinske heroje koji su svojim radom i rezultatima u potpunosti obeležili prethodni period. 
 
Činjenica je da se sa pojavom vakcina polako, ali sigurno približavamo pobedi i konačnom uspehu. 
 
Pozivam ovim putem sve građane opštine Bogatić da se prijave za vakcinaciju, da pokažu odgovornost i veru u medicinsku nauku i struku“, izjavio je predsednik Skupštine opštine Bogatić Siniša Puzić.
 
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *