Rekonstrukcija opasne raskrsnice na državnom putu IIB reda Glogovac – Badovinci – Prnjavor, u mesnoj zajednici Badovinci, koja će doprineti poboljšanju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, u završnoj je fazi realizacije.
U pitanju je izuzetno frekventna i nepregledna raskrsnica, sa visokim intenzitetom saobraćaja na koju se naslanjaju ulice kralja Aleksandra, kralja Petra, Miloša Obilića i Pop Tešina i gde su se godinama unazad dešavale saobraćajne nesreće zbog čega su meštani upućivali mnogobrojne apele i molbe ka lokalnoj samoupravi.
U saradnji sa Javnim preduzećem „Putevi Srbije“ prešlo se sa reči na delo. U zimskom periodu urađena je projektna dokumentacija, a početkom građevinske sezone počeli su radovi na podlozi kolovozne konstrukcije i postavljanju horizontalne i vertikalne signalizacije.
Današnje radove obišli su predstavnici lokalne samouprave i mesne zajednice Badovinci koji su se složili u oceni da je bilo krajnje vreme da se preduzmu potrebne aktivnosti kako bi se trajno rešio problem nebezbedne raskrnice u ovom selu i da Badovinci kao najveća mesna zajednica u opštini Bogatić zaslužuju više ulaganja i veću pažnju i podršku.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *