Na jučerašnjoj osmoj sednici Skupštine opštine Bogatić odbornici SPS Tijana Pejović i Branislav Jurišić napustili su redove Socijalističke partije Srbije i kao nezavisni odbornici zajedno sa odbornicima SRS Draganom Aćimovićem i Aleksandrom Vešićem formirali odborničku grupu Srpske radikalne stranke u Skupštini opštine Bogatić. Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije Bogatić je izdao saopštenje povodom napuštanja njihovih redova ova dva odbornika.

Prenosimo saopštenje u celosti sa zvanične fejsbuk stranice OO SPS Bogatić:

SAOPŠTENJE

DRUGARICE I DRUGOVI SOCIJALISTI OPŠTINE BOGATIĆ, POŠTOVANI ČLANOVI I SIMPATIZERI, UVAŽENI GRAĐANI KOJI STE NA LOKALNIM IZBORIMA ODRŽANIM 21.06.2020.GODINE SA 5110 GLASOVA PODRŽALI NAŠU IZBORNU LISTU „IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS)“ , SA ŽALjENjEM VAS OBAVEŠTAVAMO DA SU DVA ODBORNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ, IZABRANI SA NAŠE ODBORNIČKE LISTE, ČIJI JE NOSILAC BIO NENAD BESEROVAC, PREDSEDNIK OPŠTINSKOG ODBORA SPS BOGATIĆ, NA DANAŠNjOJ 8.(OSMOJ) SEDNICI SO BOGATIĆ NAPUSTILI NAŠE REDOVE, PROMENILI STRANAČKI DRES I PRISTUPILI SRPSKOJ RADIKALNOJ STRANCI, SA ČIJA SU DVA ODBORNIKA FORMIRALI NOVU ODBORNIČKU GRUPU.

ODBORNICI KOJI SU IZNEVERILI NAŠA I VAŠA OČEKIVANjA, PRODALI VERU ZA VEČERU I PRELETELI U TABOR VLADAJUĆE KOALICIJE, IZ LIČNIH I SITNOSOPSTVENIH INTERESA SU : BRANISLAV JURIŠIĆ IZ CRNE BARE I NAŽALOST DR STOMATOLOGIJE TIJANA PEJOVIĆ (ĆERKA DUGOGODIŠNjEG ISTAKNUTOG ČLANA SPS DRAGOMIRA PEJOVIĆA- DR ĆIRE) IZ SALAŠA CRNOBARSKOG, VISOKI FUNKCIONER I DUGOGODIŠNjI ČLAN GLAVNOG ODBORA SPS.

OPŠTINSKI ODBOR SPS BOGATIĆ ĆE PREDUZETI SVE DOZVOLjENE RADNjE I POZITIVNE ZAKONSKE PROPISE I MOGUĆNOSTI DA VRATI OTETE MANDATE I UKRADENE GLASOVE GRAĐANA KOJI SU GLASALI ZA KOMPLETNU LISTU OD 31 KANDIDATA, ZAHVALjUJUĆI ČIJIM GLASOVIMA SU GORE NAVEDENI I DOBILI MANDATE U SKUPŠTINI OPŠTINE BOGATIĆ.

TAKOĐE, PRED STATUTARNOM KOMISIJOM SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE I GLAVNIM ODBOROM SPS POKRENUĆEMO INICIJATIVU ZA ISKLjUČENjE BRANISLAVA JURIŠIĆA I TIJANE PEJOVIĆ IZ ČLANSTVA I ORGANA SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE.

OPŠTINSKI ODBOR SPS BOGATIĆ

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *