Nastavlja se masovna imunizacija stanovništva opštine Bogatić protiv korona virusa. Zamenik predsednika opštine Bogatić Teodor Teodorović uputio je apel svim sugrađanima da iskoriste dostupnost vakcina i da se vakcinišu protiv korona virusa.

„Dodatni vakcinalni punktovi koje organizujemo po mesnim zajednicama olakšaće i ubrzaće proces imunizacije naših građana. Ljudi ne treba da oklevaju kada imaju priliku da se vakcinišu. Ova masovna vakcinacija je deo naše nade, snova i nastojanja da se vratimo normalnom životu. Više nego ikada potrebno je biti odgovoran i solidaran, i čuvati sebe i druge, a najbolji način za to je vakcinacija“, izjavio je Teodorović.

Lokalna samouprava obaveštava javnost da će u subotu, 24.04.2021. godine u periodu od 8 do 14 časova u organizaciji Doma zdravlja Bogatić i mesne zajednice Crna Bara biti otvoren punkt za vakcinisanje protiv korona virusa u zdravstvenoj ambulanti Crna Bara.
Svi zainteresovani građani mogu da se slobodno vakcinišu, bez prethodne prijave preko E-uprave. dovoljna je samo zdravstvena knjižica. Na raspolaganju su dve vrste vakcina: Fajzer (Phizer) i Sputnjik V (Sputnik V).

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *