Saopštenje Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić koje prenosimo u celosti:

Nastavljaju se posete aktivista Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić starim, bolesnim i nemoćnim sugrađanima kojima je svaki vid pomoći preko potreban.
Ovaj put su naše humane aktivistkinje Unije žena pokazale brigu za jednu stariju baku iz Klenja koja živi sama u svom domaćinstvu i koja zbog svojih godina starosti i narušenog zdravstvenog stanja ima poteškoće u svakodnevnom funkcionisanju i podmirivanju životnih potreba.
Empatiju i solidarnost prema ovoj divnoj i skromnoj baki naše aktivistkinje su iskazale kroz prijatno druženje i prijateljski razgovor, a takođe, tom prilikom su joj uručile i paket sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za ličnu higijenu koji je obezbeđen iz ličnih priloga stranačkih funkcionera.
OO SNS Bogatić nastaviće sa ovim vidom aktivizma, kroz još češće i masovnije organizovanje i sprovođenje različitih akcija koje u suštini za svoj cilj i svrhu imaju isključivo pomoć i podršku svima onima koji se u jednom trenutku spletom nesrećnih okolnosti nađu u nepovoljnoj životnoj situaciji.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *