Obaveštenje pristiglo iz ED Šabac, poslovnice EPS u Bogatiću, prenosimo u celosti:

„Obaveštenje svim potrošačima da od nedavno imaju mogućnost da se registruju na EPS-ovom sajtu i u svako doba imaju uvid u svoje dugovanje, takođe sve račune za električnu energiju mogu i preuzeti i odštampati u udobnosti svog doma.

Mogu se i prijaviti da im račun ubuduće stiže na imejl adresu.“

Link za prijavu na EPS-ovom sajtu pogledajte dole:
https://racun.elektrosrbija.rs/auth/sign-in-ext/

Morate se prvo registrovati na sajt https://racun.elektrosrbija.rs/auth/onlineRegistration/ a potom izabrati područje u Srbiji na kojem se nalazi vaše brojilo https://www.eps.rs/cir/Pages/Uvid-u-racun.aspx

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

14 thoughts on “Uz registraciju na EPS-ovom sajtu u svako doba možete imati uvid u svoje dugovanje za električnu energiju”
 1. Imam dva stana u Beogradu,mada živim u Lazarevcu,i preko portala edb redovno plaćao račune,tako što sam ih odštampao i plaćao!Sada mi taj sajt više nije dostupan i nije
  mi jasno zašto??? Radi se o ED 104942770 i 204379780. Pokušavao sam da se ponovo registrujem,ali za područje Beogradanije mi omogućeni???
  Nisam neki IT stručnjak,ali mi stvarno nije jasno o čemu se radi!
  Pitao sam i centralu,odgovor je da se korisnički broj i lozinka nisu menjali ali ja na portal edb ne mogu,jer nije dostupan???
  Šta treba da radim da bih mogao redovno da izmirujem obaveze a da ne dolazim svakog meseca za BGd,imam 76god.
  Pozzzz Miletić

 2. do sada sam imao pristup u uvid u racun ali sada pokusavam da proverim stanje za potrosnju elektricne energije,nemogu da udjem na sajt na koji sam ulazio do sada

   1. Zivim u Beogradu.Pre nekoliko godina sam isao u EDB da bi se registrovao na sajtu. Izgleda da se nista nije promenilo od tada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *