U okviru predizborne kampanje Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posetio Majur, a građani su sa nestrpljenjem iščekivali dolazak čelnika SNS-a. Predsednika je dočekalo više 3.500 ljudi gromoglasnim aplauzom i povicima „Aco Srbine“.

Posle jutrošnjih predsedničkih dužnosti i prisustva svečanom početku radova na novoj fabrici u Šapcu i svečanom otvaranju nove fabrike u Loznici, Aleksandar Vučić je u popodnevnim satima prvo posetio Majur i kao predsednički kandidat SNS – Zajedno možemo sve, a zatim su usledili skupovi u Koceljevi i Vladimircima.

Kako glasa Majur, tako glasa Srbija! Narod govori 3. aprila, Šapcu nova bolnica!, poruke su Vučića Majuru. Vučić je rekao da plate moraju još da rastu, dodaje da će morati da se radi još bolje i više.
„Zato su nam važni putevi i autoputevi, kao i fabrike, to su stvari koje su važne za ceo ovaj okrug, i verujem da zajednički možemo još mnogo toga da uradimo u budućnosti – rekao je Vučić. On kaže da se ponekad neka odluka možda neće svima dopasti, ali , dodaje da treba uvek razmisliti zbog čega je doneta. Nikada nećemo doneti nikakvu odluku koja nije u interesu našeg naroda, to vam obećavam“, rekao je Vučić.

„Gradimo put Ruma-Šabac i time se spajate sa Beogradim i Novim Sadom. Ali možda najvažnije za vas je rekonstrukcija šabačke bolnice, i izgradićemo novu bolnicu u Šapcu, koja će koštati oko 50 miliona evra“, rekao je Vučić okupljenim građanima. On se osvrnuo na veliko ulaganje u puteve mačvanskog i podrinjskog kraja, a sve to zahvaljujući uređenim finansijama u Srbiji. Mnogi su to pre nas hteli, ali nisu znali kako. Uvek me pitaju kad ćemo nove puteve da gradimo. Kad imate sve infrastrukturne probleme rešene, kanalizacione probleme, investitori će dolaziti. Taj nobac smo već obezbedili. Samo u Majuru nam treba 23 km kanalizacione infrastrukture“, rekao je Vučić.

Nešto kasnije u obraćanju neki od meštana tražili su mu i put preko Cera a on je počeo da nabraja okolna mesta pa se nasmejao i rekao: „Znam gde je Sokina kafana a vi mislite da ne znam okolna sela“, našalio se na šta su se okupljeni grohotom nasmejali a potom i Vučić koji je dodao: Ljudi, baš ste me oraspoložili…

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *