Zbog tragično i prerano ugašenog života sugrađanina Borisa Dražića, predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović proglasio je Dane žalosti na teritoriji opštine. Boris Dražić biće sahranjen u petak.
Za Dane žalosti određuju se četvrtak i petak, 27. i 28. jul 2023. godine. Organi i organizacije, kao i druga pravna lica na teritoriji opštine Bogatić koja ističu zastavu, dužna su da u vreme Dana žalosti zastave spuste na polovine jarbola, odnosno koplja, uz odgovarajuće osvetljenje noću.
Mediji na teritoriji opštine Bogatić dužni su da u svojim programima za Dane žalosti umesto humorističkih, zabavnih, folklornih i drugih emisija sa zabavnom i narodnom muzikom emituju muziku i emisije prikladne Danu žalosti i usklade detaljnu programsku šemu u vreme Dana žalosti. Ustanove kulture su u obavezi da svoje programe prilagode Danu žalosti.
Za vreme Dana žalosti je zabranjeno emitovanje narodne i zabavne muzike odnosno održavnje programa zabavnog karaktera na javnim mestima.
Jednostavan, drag i mio čovek velikog srca biće zauvek na ponos i čast njegovom rodnom Bogatiću i svim njegovim žiteljima. Najdublje saučešće porodici i rodbini zbog gubitka najbližeg.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

2 thoughts on “Zbog tragično i prerano ugašenog života sugrađanina Borisa Dražića predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović proglasio je Dane žalosti za četvrtak i petak 27 i 28 jul 2023”
  1. Dragi druze, nezaboravni BRATE, hvalices mi jako jako, nemam reci da opisem svoju tugu i zal sto se necemo videti jos koji put, ostaje moje najlepse secanje na tebe i nada da se opet druzimo na nekom boljem mestu….sutra ! Voli te tvoj Mladen.

  2. Wo Worte fehlen das Unbeschreibliche zu beschreiben wo die Hände das Unbegreifliche nicht fassen können bleibt einzig die Gewissheit Boris wird für immer in unseren Herzen weiterleben.
    Sein liebevolles, aufrichtiges & herzliches Wesen wird ebenso seinen Patienten fehlen.
    An die Familie möchte ich mein aufrichtiges Beileid & zutiefstes Mitgefühl aussprechen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *