Mesna zajednica Badovinci dobila je novo rukovodstvo Saveta mesne zajednice na čijem čelu je Miroslav Šestić, odbornik u Skupštini opštine Bogatić. Na samom početku mandata predstavljen je način rada i ciljevi koje je potrebno ostvariti u narednom periodu.

„Pre svega, velika odgovornost svih nas u Savetu da budemo na raspolaganju našim sugrađanima i svim njihovim potrebama. Trudićemo se da budemo operativno efikasni i da rešavamo probleme meštana u što kraćem roku. Želimo da budemo prepoznatljivi po takvom pristupu kako bi građani Badovinaca mogli biti ponosni na svoje predstavnike. Imamo mnogo mladih ljudi koji su zainteresovani da pomognu svom selu i koji su se uključili u rad i to nas izuzetno raduje, a na svima nama je da mnoštvo ideja koje imamo i sprovedemo u delo. S obzirom na ograničene nadležnosti mesne zajednice, saradnja sa lokalnom samoupravom mora biti na najvišem mogućem nivou.

U razgovoru koji smo imali sa najvišim predstavnicima lokalne zakonadavne i izvršne vlasti, predsednikom Skupštine opštine Bogatić Sinišom Puzićem i zamenikom predsednika opštine Bogatić Teodorom Teodorovićem obećana nam je pomoć na mnogim poljima. Složili smo se da Badovinci po svom geografskom položaju, broju stanovnika, potencijalima i tradiciji zaslužuju maksimalnu pažnju i podršku.

Uskoro nas očekuje šljunčenje i tarupiranje atarskih puteva, zatim i projektovanje trotoara u Karađorđevoj ulici. Saniranje putne mreže, kvalitetno održavanje komunalne infrastrukture i poboljšanje pružanja administrativnih usluga je određeno kao prioritet. Ono što mogu javno da obećam da ću dati maksimum u radu na daljem uređenju i unapređenju naših lepih Badovinaca“, izjavio je Miroslav Šestić, novi poverenik mesne zajednice Badovinci.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *