U „Avliji održivog razvoja“ u Bogatiću održana je završna konferencija projekta „Socijalno preduzetništvo kao sredstvo za borbu protiv socijalne isključenosti i siromaštva“ u organizaciji „Caritas“ Šabac, a uz podršku projektu od strane Evropske unije.

„Uz prisustvo državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Mirka Janića, načelnika Mačvanskog upravnog okruga Vladana Krasavca, predsednika „Caritas“ u Srbiji Mons. Stanislava Hočevara i domaćina ovog divnog događaja direktora „Caritas“ Šabac Miroljuba Nikolića, kao i ostalih visokih zvanica, imao sam neizmerno zadovoljstvo da pozdravim prisutne i poželim im dobrodošlicu u opštinu Bogatić.

U prethodnom periodu napravljen je ogromni iskorak na promociji socijalne ekonomije i socijalnog preduzetništva kao održivog modela socijalne uključenosti. Ponosni smo što je Bogatić prepoznat kao sredina koja pruža podršku ovako značajnim projektima i sa takvom praksom ćemo nastaviti i ubuduće“, izjavio je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić Milana Damnjanovića)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *