Siniša Tanasković (46) iz Bogatića upao je u kanal sa vrelom vodom kod izvorišta u Bairu. Temperatura vode na izvoru je 80 stepeni. Telo je izgorelo zbog visoke temperature.

Radnik Siniša Tanasković (46) upao je prekjuče u izvor vrele vode Bair kod Bogatića i potpuno izgoreo, a njegovo telo pronađeno je juče ujutru. Prema nezvaničnim informacijama, Tansković je u kanal sa vrelom vodom upao u utorak oko 17 časova, kada se vraćao sa posla.
„On je, inače, zaposlen na plastenicima koji se nalaze u blizini, pa je verovatno pijan došao do izvora i upao. Za sada nema indicija da ga je neko gurnuo u vodu“, navodi sagovornik: „Temperatura vode je veća od 80 stepeni i nesrećni čovek je na mestu ostao mrtav, praktično, on se skuvao u toj vreloj vodi“, kaže izvor Kurira.

Sagovornik Kurira objasnio je da je izvlačenje tela iz vode trajalo nekoliko sati.
Obzirom da je telo u veoma lošem stanju, čekao se dolazak radnika sa posebnim mašinama, kako se telo ne bi raspalo u vreloj vodi. Na kraju su ga izvukli zaposleni u JKP Bogatić.
Meštani kažu da je Tanasković voleo da popije, pa nije isključena mogućnost da je pijan upao u vrelu vodu. „Svi su u šoku i ne mogu da veruju kakva je tragedija zadesila ovu porodicu. Pre nego što je upao u vodu pričao je s majkom. Žena je došla i zajedno sa Sinišinim poslodavcem ga je tražila i opazili su ga u vodi“, kažu oni: „Majka je gledala kako joj dete izvlače u komadima. Jezivo.“

Ispred porodične kuće juče su pristizali brojni rođaci i prijatelji kako bi neutešnoj porodice izjavili saučešće. Inače, nesrećni čovek nije bio oženjen i živeo je sa majkom, ocem i sestrom. Ovim kanalom voda otiče do imanja porodice Pršić gde su dva kupališta u kojima se termalna voda meša sa hladnom vodom. Kanal protiče pored polјskog puta, kraj kojeg nema zaštitne ograde, a ni javne rasvete s obzirom na to da je oko 2 kilometra daleko od naselјa.

Pre 10 godina u isti kanal je slučajno upala manekenka Jovana Švonja. Ona je tada kratko vreme bila u vodi i imala je sreće da je drug sa kojim je krenula na kupanje brzo izvuče na obalu.

Više javno tužilaštvo u Šapcu, je naložilo obdukciju koja će pokazati tačan uzrok smrti nesrećnog čoveka.

(Izvor: Kurir / Telegraf / Bogatić Info)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *